https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Istim putem cilj je blizu | Video - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Istim putem cilj je blizu | Video

Istim putem cilj je blizu | Video

Mi kažemo, istim putem cilj je blizu. SDA Sandžaka od 90.-e ima isti cilj, isti program. Sloboda za Bošnjake i ravnopravnost bošnjačkog naroda u ovoj zemlji i ravnopravnost svih građana u Sandžaku. To je naš cilj.

Ključni faktor za ove izbore su Bošnjaci Sandžaka kao najbrojniji narod Sandžaku da poštuju svoje pravo i da poštuju pravo svoga naroda, da više ne cepkaju bošnjačko političko tijelo i da izlaze zajedno sa režimom u nekih četiri, pet kolona i onda da sabiraju sve glasove režimu.

Dosta su Bošnjaci Sandžaka bili na mobu kod Beograda. Sandžak radi, Beograd se gradi. Tako je bilo. Vrijeme da Bošnjaci i Sandžaka i svi drugi građani Sandžaka izađu i glasaju za autentičnu sandžačku opciju, a to SDA Sandžaka. Očekujemo veliki politički uspjeh. Izdržali smo sve što jedna politička stranka može da izdrži.

Mi radimo u skladu sa propisima, poštujemo propise. Propisi ove zemlje kaže „zakonodavac je dao bošnjačkom narodu povoljnost za prirodni prag“, svi oni, stranke uzimaju bošnjačke glasove na osnovu tih pogodnosti, a kasnije daju glasove režimu. To su prevaranti, razbojnici drumski ili lopovi da to nazove, to ne može tako, to moramo da kažemo narodnim jezikom.

Oni, oni zloupotrebljavaju, krše Ustav i zakon i ponašaju se kao drumski razbojnici.

Znači, očekujemo da Bošnjaci Sandžaka prepoznaju ko je ta stranka koja poštuje njihovo pravo, ono pravo koje im je dala zakonodavac, da skupe sve svoje glasove na jednu listu.

Što više ima bošnjačkih političkih lista, manja je šansa da Bošnjaci ostavljaju svoje pravo.

Zato treba građani Sandžaka, svi, i Srbi, i Crnogorci, i Albanci, i Romi, i svi koji žive u Sandžaku, da se dogovore sa Bošnjacima i da sakupe svoje glasove na jednu izbornu listu i da obezbijedimo ravnopravnost svih građana u Sandžaku.

Da obezbijedimo pravo  za uspostavljanje pravde među ljudima u Sandžaka. To jedino može SDA Sandžaka, koja je konstantna.

Zašto? Bio je do sada i Miloševićev režim, i Đinđićev, i Živkovićev, i Koštuničin, i Tadićev, i Cvetkovićev, i Dačićev, i Vučićev, to je deset režima, a SDA Sandžaka jedna, jedina, trajna.Imajte u vidu, svi su režimi do sad mrtvi, SDA Sandžaka doživljava veliki politički uspjeh i uspon. To je to, neka vam je sretno.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP